POPPUR爱换

QQ登录

只需一步,快速开始

手机号码,快捷登录

搜索

[LG手机] [全国] [售] 苹果/iphone 3GS/4 ipod touch1/2/3/4专用音箱 硬件新生代用户 有优惠

说是二手,其实不是二手,这是国外专卖店样机展示机(非全新的),非全新总不能当全新卖吧,此音箱为英国品牌Gear4,原装进口,苹果官方认证品牌音质之王,运输当中有磨损,主要是外包装旧,实物拍照,音质绝对一流。
主要功能:感应式按键,苹果4可充电,一代,二代,三代,四代苹果,ipod,toch都可以用,也可以连电脑使用。
来一个全身照~!
来一个全身照~!搭配个小秘~!HOHO
这应该叫正房吧~!HOHO全家福
细节,面板是钢网
细节 接苹果产品的地方细节 在放大一点点细节 背后的开关键 电脑线入口 电源线接口放正了拍 背后的开关键 电脑线入口 电源线接口侧面侧面细节  接口细节  接口细节  底部细节  钢网  不是喷油哦细节  钢网  不是喷油哦细节  LOGO  钢网  不是喷油哦细节 触摸式按键细节 触摸式按键和LOGO最后一张啦 试图拍照盗图必究
Gear4 HouseParty VX PG260
Home stereo speaker for iPod: 30W speaker output from 2 x speakers, charge and listen when iPod is docked, touch-sensitive buttons with backlit LEDs, aux line in for portable music players and other MP3 players, fully functional remote control, Multi-iPod compatibility.
Product Features

• 30W speaker output from 2 x speakers for clear sound - Multi iPod compatible
  • Charge and listen when iPod is docked
  • Touch-sensitive buttons with backlit LED's
  • 3.5mm aux line in for other portable music players
  • Fully functional remote control
Technical Details

Speaker outpu: 30W
Built-in FM radio: NO
Radio presets: 10
Preset EQ settings: Off, Jazz, Pop, Rock, Flat, Classic, Bass
Acoustic bass channel:YES
Frony grill: fabric
Backlit buttons: YES
Hidden LED display: YES
Hidden cable compartment: YES
Line-in port for use with other music players: YES
Remote control: YES
Charges iPod when docked: YES
Colour: Black
Product Code: PG174
Product details

• Boxed-product Weight:2.3 Kg
  • Delivery Destinations:Visit theDelivery DestinationsHelp page to see where this item can be delivered.
    Find out more about our
    Delivery Rates and Returns Policy
  • Item model number:HouseParty VX
  • ASIN:B0017227CO
  • Date first available at Amazon.co.uk:25 Mar 2009
Product Description
Box Contains

• HouseParty VX
  • Remote control
  • IPod docking adapters
  • 3.5mm audio cable
  • AC power adapter
  • User manual
奇怪.

这里怎么不更改过来呢,明明改了的

再坚持半天

不错的东西顶顶..

my8228 发表于 2012-4-30 14:55
不错的东西顶顶..

谢谢支持.

忙啊,忙呢~!

[em201]上班咯,昨天晚上下了一夜的雨,现在还在下...

快下班咯

[s:13]周一上班了呢

[s:17] 又上班咯,其实上班都一个半小时了,8:30上班的

上班了....淫荡的一天开始咯

这几天太忙,来得少了

[s:17] 昨天晚上下了场暴雨,今天空气好了很多

[s:7] 仓库盘点哦

[s:13]今天还在上班,呵呵

[s:13] 周一上班好忙~!

[s:13] 周一上班好忙~!

还在加班~!

还在加班~!

[s:7] 心情很郁闷