POPPUR爱换

QQ登录

只需一步,快速开始

手机号码,快捷登录

搜索

5年啦

甘又5年啦& o) g0 \  ]) d% I5 Y5 _

, z& c' y, k5 A/ C5年前一腔热血 以为可以改变世界 想不到输到底裤都没了 也只能勉强保住20121 f7 T, n: P- O
7 N+ X. U. l3 Y# Q* ^1 {% L
3 m% z, k( P4 s1 W2 y8 M( R, [" w& ]
% S! z: b1 y1 u' D! H, b
看来老哥跟我是同辈人。
# S. ]- a' ?. b( {/ {  U6 r8 R0 b

睇唔明。。。我5年前已经早就无赌性了,瞓晒成付身价去创业?再后生多5年或者会

不记得了 发表于 2012-10-17 18:45 * l$ F* i. V. d2 e. M  u- G! m1 t: \
睇唔明。。。我5年前已经早就无赌性了,瞓晒成付身价去创业?再后生多5年或者会
" N, U/ @" ~' y
人家的意思吴系话赌输晒啊,睇清楚D意思啦!8 _' ?  ~: L1 e! g9 g3 X# ~

rgq198 发表于 2012-10-17 19:23 ! i; ~- l8 n6 X/ l' \( U9 {3 z9 O
人家的意思吴系话赌输晒啊,睇清楚D意思啦!
, B" \( f0 ?3 p5 Y! e) h5 f( \; A# ?
内涵太广泛了,而且有代沟,所以话睇唔明,另外,赌性唔代表一定要赌,只系代表接受风险噶性格
' u. F5 F  E: Q7 N0 U1 F' J  Z